Gezondheidsrisico’s tijdens en na de zwangerschap beperken

Als 9 Maanden Fit zijn we er om zwangere vrouwen en moeders te helpen om tijdens en na de zwangerschap fit en gezond te blijven. Onze online trainingen zijn speciaal ontworpen om jou optimaal in vorm te houden en gezondheidsrisico’s tijdens de zwangerschap te verminderen. Tijdens de zwangerschap ondergaat je lichaam aanzienlijke veranderingen om je kindje te laten groeien en ontwikkelen. Als je niet fit of gezond leeft, kunnen deze veranderingen extra belastend zijn voor je lichaam. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om deze risico’s te minimaliseren

Veilig en effectief bewegen

Onze online trainingen zijn ontworpen om jou veilig en effectief te laten bewegen, zelfs tijdens de zwangerschap. Door regelmatig te trainen en gerichte oefeningen te doen, kunnen veel voorkomende zwangerschapsklachten worden verminderd of voorkomen. Daarnaast stimuleren onze oefeningen je algemene conditie en bloedsomloop, wat kan helpen bij het voorkomen van hoge bloeddruk. Een gezond en uitgebalanceerd dieet is een andere belangrijke pijler van onze aanpak. Ons dieetadvies omvat voldoende eiwitten, gezonde vetten, vezels en essentiële vitaminen en mineralen. Dit ondersteunt de groei en ontwikkeling van de baby en houdt jou gezond. 

Trainen op je eigen tijd en tempo

Wij begrijpen dat het te veel voor je kan zijn om naar een fysieke locatie te gaan, vooral tijdens de zwangerschap. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat je onze trainingen thuis kunt volgen, op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Bovendien hebben we een pauzeknop, zodat je je oefeningen kunt aanpassen aan je behoeften en schema. Het belang van fit blijven tijdens de zwangerschap is cruciaal en mag niet worden onderschat. Wij geloven dat regelmatige lichaamsbeweging helpt bij het verminderen van gezondheidsrisico’s en zwangerschapsklachten. Het helpt ook bij het behouden van een gezond gewicht, bevordert een positieve gemoedstoestand en verbetert de slaapkwaliteit.

Gezondheidsrisico’s tijdens je zwangerschap beperken?

Wij zijn er trots op dat 9 Maanden Fit een waardevolle bron is voor zwangere vrouwen en moeders, die hun gezondheid en welzijn tijdens en na de zwangerschap willen verbeteren. Door aandacht te besteden aan gezond eten en regelmatige oefeningen, kun je gezondheidsklachten verminderen, je fitheid behouden en genieten van een gelukkige en gezonde zwangerschap. Neem gerust telefonisch of per e-mail contact op, of laat een bericht achter via ons contactformulier.