Over mij

Mijn naam is Annet Houwen, naast moeder ben ik gecertificeerd fitnesscoach en personal trainer met specialisatiecertificaten in zowel blessuretrainingen als zwangerschapstrainingen.

In mijn werk viel het me op hoeveel vrouwen klachten hebben tijdens en na de zwangerschap. Hierdoor ben ik op onderzoek uit gegaan: is iets wat er nou eenmaal bij hoort, of kan mijn vakgebied hierin iets betekenen?

Het antwoord was: Het is trainbaar! Door middel van een paar korte, simpele oefeningen per dag kan je een hoop klachten voorkomen! Niet alleen in het bekkenbodemgebied, maar ook andere klachten tijdens zwangerschap zoals pijn, vermoeidheid, overgewicht, zwangerschapsdiabetes en meer.

Op basis van de opgedane kennis heb ik dit trainingsprogramma ontwikkeld, speciaal voor zwangere vrouwen en moeders. Hoe fijn zou het zijn als vrouwen de controle over hun lichaam kunnen behouden en sneller herstellen van hun zwangerschap en bevalling? Inmiddels hebben meerdere dames het programma gevolgd en zij merken daadwerkelijk verschil!

Het is een online programma wat je lekker thuis kan doen wanneer JIJ dat wil. Je hoeft je niet om te kleden, je hoeft geen eventuele oppas te regelen, er is een pauzeknop, gewoon comfortabel in je pyjama een kleedje uitrollen voor de TV en een paar oefeningen doen wat ongeveer een half uurtje in beslag neemt. Heerlijk! Gun jezelf een stukje me-time, verzorging en aandacht voor jezelf!

 

Liefs, Annet